PressData

Sedan starten 1982 har PressData hanterat mer än 300 unika kunddatabaser och därigenom har vi samlat på oss omfattande kompetens och erfarenhet inom prenumerations-, medlems- och givarbranschen.

Våra kunder är ofta branschledande med höga krav på funktionalitet och service. Stor flexibilitet och hög komplexitet tillhör våra kunders vardag. Våra lösningar är därför under ständig utveckling för att möta dessa behov och önskemål. Vi är glada att kunna konstatera att flertalet av våra kunder har varit hos oss under många år.

Som kund till PressData fokuserar du på det som är viktigast, nämligen din egen affärsverksamhet. PressData hanterar alla dagliga rutiner för dina prenumeranter, medlemmar och givare. Förutom de dagliga rutinerna erbjuder PressData dessutom omkringliggande tjänster såsom kundtjänst/medlems- och givarservice, aviseringar, analyser, kampanjer, TM-undersökningar med mera. Sammantaget hjälper PressData till att driva och utveckla din verksamhet ytterligare.

PressData ägs av Titeldata AB och har omkring 50 anställda. Vi sitter i nyrenoverade ljusa lokaler vid Alviks Strand med utsikt mot Kungsholmen och Essingeöarna. Har du vägarna förbi så är du varmt välkommen upp till oss på besök.